Thursday, July 15, 2010

Copiii indigo - raspuns

Deci din cate am inteles, dvs, in baza articolelor publicate de catre oamenii de stiinta contemporani si a cunostiintelor acumulate, legati intr-un fel abilitatile copiilor indigo de dezvoltarea ADN-ului uman, dar si a abilitatii creierului de a percepe realitatea intr-un mod mai corect, fiind posibila astfel, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, armonizarea cu universul si alte entitati existente in realitatea cunoscuta (avand in vedere teoria universelor paralele, ar exista mai multe planuri de realitate, gen 11 din cate am inteles). Aprob, dar vreau sa pun accent pe latura spirituala si idealista a chestiunii. Acesti copii, care multi nu mai sunt copii deja, pot deschide ochii lumii, doar ca... nu le este acordata sansa.

Am un motiv foarte intemeiat pentru intrebarile puse. Obisnuita fiind cu oameni din generatia dvs care sunt foarte reticenti in ceea ce priveste acest subiect, al persoanelor care pot intr-adevar sa faca o diferenta, am intrebat cu scopul de a vedea daca intr-adevar se gasesc persoane mai varstnice care au puterea psihica si flexibilitatea principiilor de a vedea dincolo de limita impusa de gandirea colectiva.

In ceea ce priveste copii deosebiti prezenti in fiecare generatie, dar care nu au fost valorificati, parerea mea este ca aruncand o privire in istoria omenirii si indeosebi asupra momentelor de capatai, acestia au aparut in numar mai mic datorita importantei scazute a evenimentelor dpdv al stadiului de evolutie al omului. Au fost acolo la momentul potrivit, insa omenirea nu s-a aflat niciodata intr-o mai mare criza decat acum. Cum ati spus si dvs, omenirea se autodistruge in prezent, ceea ce n-a facut pana acum niciodata, deoarece in zilele noastre s-a ajuns la un prag al constiintei umane greu de depasit considerand antecedentele evolutive ale acesteia, etape trecute mult mai usor in trecut.

Sunt curioasa in mod special de potentialul pe care il au copiii indigo si cum si-l pot valorifica.

Nu ma intelegeti gresit, nu sunt in gradul de a judeca, ci doar de a afla, e un fel de cercetare in scopuri personale

No comments: