Tuesday, July 31, 2012

Mi-a venit inspiratia la cap.

Ai crescut, copile drag, si au inceput deja sacalii sa te sfasie pe viu, fara macar putina anestezie, vor sa-ti manance sufletul de care tii deja cu dintii de atat de multa vreme. Ai obosit si incepi sa iei decizii egoiste, decizii care sa fie in interesul tau cel mai individualist, nu pe placul sau pe sufletul tau, si asa uiti cine esti, ce vrei, uiti oameni, momente frumoase si locuri incarcate cu amintiri.


Ai devenit un singuratic si, din cand in cand, mai intalnesti cate-o persoana care sa te scoata din singuratatea ta. Iar apoi intalnesti cate-o persoana care sa-ti ofere acele comoditati si acel ajutor la care ai ravnit atat. Sau mai vin acele persoane care vor sa le faci o prioritate, promitandu-ti poate mai mult decat pot oferi, sau acelea care iti ofera totul si tu le oferi mai putin decat ai putea.


Si asa, cand esti la o rascruce de drum si ti se cere sa alegi, sa le spui ca vei alege ceva ce nu vei regreta peste ani ca n-ai facut. Intelegi ce-ti zic? E un joc, o ruleta. Nu te lasa prins de moment prea tare sau s-ar putea sa ramai acolo toata viata.


2 comments:

Cavalary said...

... ingrijoratoare postari, desi nimic neobisnuit aici. Dar ai grija sa nu regreti nici ca ai facut, nu doar ca n-ai facut.

Je Suis ♀ said...

True dat, dar ma refeream ca, pana la urma, ceva tot faci, o decizie tot iei, fa-o sa nu fie regretabila mai tarziu, oricare ar fi ea...